Over ZipWall®

Dit unieke ZipWall® stofscherm systeem is een gepatenteerde oplossing uit de Verenigde Staten, ontwikkeld door de firma ZipWall LLC, om verspreiding van fijnstof / quartsstof te voorkomen. Deze slimme en meest uitgebreide stofwand oplossing, houdt schone ruimtes schoon tijdens renovaties of verbouwingen en is even uniek als doelmatig.

In 1997 gestart als pionier in stofbeheersing bleef ZipWall® het systeem door ontwikkelen en innoveren om telkens aan de nieuwste eisen, wetgeving en veranderende omstandigheden te kunnen voldoen. Inmiddels met meer dan 25 patenten op het ZipWall® stofscherm systeem, talrijke industriële onderscheidingen en een gestage stroom van innovatieve producten, is ZipWall® toonaangevend in het beheersen van stof.

Een ZipWall®-stofscherm kan in slechts enkele minuten en door één persoon worden opgezet. Zonder ladders, zonder tape en zonder schade. ZipWall® stofscherm producten worden toegepast in de bouw- en renovatie branche, in de industrie, in zorginstellingen, de food-sector en voor tal van andere commerciële toepassingen.

Door de flexibiliteit en mobiliteit van het ZipWall® systeem is er voor iedere stof-gerelateerde uitdaging een praktische en functionele oplossing.

Of het nu gaat om het opzetten van een plastic stofscherm, het plaatsen van een stofwand van milieuvriendelijk en herbruikbaar materiaal, het creëren van een zelfsluitende of ritsbare ingang of doorgang in het stofscherm, het creëren van een kamer in een kamer, een deur afdekken, een gang afsluiten of een wand afdichten zonder tape, ZipWall® heeft de perfecte oplossing.

Dit Amerikaans product wordt wereldwijd verkocht als professionele en duurzame oplossing om verspreiding van stof tot een minimum te beperken. Het bespaart tijd en geld en is steeds opnieuw te gebruiken aan telkens veranderende omstandigheden.

SidePack gecombineerd met de herbruikbare stofwandpanelenMagnetische stofdeur voor stalen kozijnenZipWall slangdoorvoer